Vil du ha en oppgave på Regionleir i Kragenäs 2020?

En leir blir ikke til av seg selv, vi trenger mange personer til forskjellige oppgaver. Se hva du kan bidra med på denne siden !

Utlysningen for neste hovedkomitee for den andre regionsleiren er nå åpen. Leiren er arrangert i et samarbeid mellom østlandskretsene: Buskerud, Hedemark og Oppland, Asker og Bærum, Romerike, Oslo og Østfold. Vær med å lag leir for opptil 800 speidere i Kragenäs, Sverige. Møt nye mennesker, ta imot utfordringen og få nyttig erfaring som din fremtid vil takke deg for!

Dato for leiren er 27 juni til 4 juli 2020

Neste årets regionsleir blir anderledenes i den grad at Kragenäs leirsted tilbyr en del tjenester som hovedkomitee ellers måtte ordne selv. Dette betyr at ansvarsområdet til hovedledere kan bli mindre enn hva tidligere leirer har gitt. Hovedkomiteen skal fortsatt settes og utlysningene gir en pekepinne på hvilke ansvarsområder hver hovedleder kan forvente å jobbe med.

Hovedkomite

Vi trenger fortsatt folk i hovedkomiteen, under ligger utlysinger på fortsatt tilgjengelige plasser:

Om du kjenner noen som burde søke om en av disse ansvarsområdene eller noen som kunne ha en oppgave i løpet av leiren så ta kontakt med leirsjef Joakim Rødland fra Jessheim KFUK-KFUM-Speidere.

41281396
leirsjef@regionleir2020.no

Stabsoppgaver

For å melde interesse for å være med å hjelpe til som Stab i en etat, fyll ut skjema under.